logo van Bloemenhuis De Passiebloem, Nunspeet
yankee candle Red Apple Wreath geurkaars bij De Passiebloem Nunspeet
yankee candle peony assortiment bij De Passiebloem Nunspeet
yankee candle Clan Cotton assortiment bij De Passiebloem Nunspeet

Voor Yankee Candle geurkaarsen kom je naar De Passiebloem

Bij een mooi interieur hoort een lekker geur. Althans, zo denken we erover bij Bloemenhuis De Passiebloem. Niet alleen met onze bloemen, maar ook met ons assortiment geurkaarsen kunnen we hier invulling aan geven. Omdat geuren zeer persoonlijk zijn voeren we een breed assortiment. Hierdoor is het onmogelijk dat uw geliefkoosde geur er niet tussen zit. U zoekt een bloemige, fruitige, exotische, kruidige, nootachtige, frisse of juist zachte geur voor de woonkamer? U zoekt een geur die past bij de feestdagen? Of wilt een kaars die onaangename geuren verdrijft uit de keuken? Laat u in geuren en kleuren informeren door onze medewerkers.

yankee candle peony bij De Passiebloem Nunspeet
yankee candle Ebony and Oak bij De Passiebloem Nunspeet
yankee candle Morroccan Argan Oil bij De Passiebloem Nunspeet

Het Yankee Candle assortiment van De Passiebloem

Yankee Candle is het bekendste merk geurkaarsen ter wereld. Jaarlijks worden er meer dan 200 miljoen stuks van verkocht. De kaarsen zijn veilig en gaan lang mee, ze behouden lang hun geur, hebben een duurzame lont, en de speciale geurende was is gevat in stijlvolle glazen potten. Een heerlijk en bijzonder cadeau voor iedereen die van geuren houdt. Bij De Passiebloem verkopen we de originele Yankee Candle geurkaarsen in vele (nieuwe) geuren. De kaarsen zijn in verschillende formaten en potten leverbaar. Tevens kunt u bij ons terecht voor andere Yankee Candle accessoires, zoals houders en geurstokjes. Bent u benieuwd welke geur het beste bij u past? Bezoek dan onze winkel!

Tips voor veilig kaarsen branden

Yankee Candle geurkaarsen zijn veilig. Maar bij het branden van alle kaarsen moeten nu eenmaal veiligheidsregels in acht worden genomen. Hanteer daarom de volgende richtlijn:

  • Laat je kaarsen niet onbewaakt branden
  • Plaats een brandende kaars nooit te dicht bij gordijnen of andere objecten die vlam kunnen vatten
  • Zet de kaars op een stabiele ondergrond die tegen warmte kan
  • Zorg dat kinderen en huisdieren niet bij de kaars kunnen komen.