logo van Bloemenhuis De Passiebloem, Nunspeet

Een uitgebreid assortiment aan planten en potten

Net als bloemen zijn planten een aanwinst voor uw woning of bedrijf. U kunt er de zomer mee in huis halen. Bij Bloemenhuis De Passiebloem kunt u terecht voor vaste planten, seizoensplanten en bloembollen. Allemaal van een tip top kwaliteit. Zoekt u een specifieke plant die wij niet in de winkel hebben staan, dan kunnen wij deze voor u bestellen. Tevens hebben we een breed assortiment aan potterie. Voor elke smaak en interieur. Of u nu van landelijk, modern of klassiek houdt, bij ons kunt u vinden wat u zoekt.

Het potten assortiment van Bloemenhuis De Passiebloem

Planten en potten brengen kleur in uw woning. Mooie planten, al dan niet met bloemen, staan fris. U haalt de natuur in huis. In een mooie pot komt de plant nog mooier tot haar recht. Daarom besteden we veel aandacht aan de keuze van ons assortiment potten. We volgen de trends op het gebied van woninginrichting en zorgen dat we voor elke stijl beschikken over passende potterie in vele kleuren en maten.

Praten planten?

Dat letterlijk praten met planten een effect heeft is onwaarschijnlijk, maar planten communiceren wel. En dit doen zij op verschillende manieren. Ze bloeien en groeien, ze verliezen bladeren en kunnen veranderen van kleur. Allemaal signalen die kunnen duiden op de vraag naar verzorging. Voor vragen over het onderhoud, de juiste plaats en voeding van uw planten kunt u vanzelfsprekend terecht bij Bloemenhuis De Passiebloem.

Planten voor binnen en buiten?

Bij Bloemenhuis De Passiebloem zijn we gespecialiseerd in planten die binnenshuis kunnen worden gehouden. Dit betekent echter niet dat sommige planten, prima kunnen gedijen in de tuin op het terras of op het balkon. Zo kunt u langer genieten van uw aankoop. Bekende voorbeelden zijn de hortensia, de begonia, de azalea en de yucca. Ook bloembollen kunt u veelal na hun bloei binnenshuis een tweede leven geven in de tuin. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en wanneer u dit het beste doet.