logo van Bloemenhuis De Passiebloem, Nunspeet
roze bloemen
roze roos
witte roos

Aandacht voor uw rouwboeket of rouwarrangement

Helaas worden we allemaal geconfronteerd met het afscheid van mensen die ons dierbaar zijn. Op deze moeilijke momenten kunnen bloemen bijdragen aan een mooi afscheid. Wij helpen u graag het juiste rouwboeket of rouwstuk uit te zoeken voor een kennis, familielid, een zakelijke relatie of een speciaal herdenkingsmoment. Ook kunnen wij zorgen voor de aankleding van de uitvaart. Bij bloemenhuis De Passiebloem weten we dat bloemen emoties oproepen en dat de keuze voor een bloemstuk, boeket of krans vaak heel persoonlijk kan zijn. Geen standaard bloemstuk of boeket, maar iets speciaals voor deze treurige maar ook bijzondere gebeurtenis.

Een persoonlijke rouwboeket geven

U wilt graag een bepaald soort bloemen, of een rouwstuk in een bepaalde kleur? Of weet u het nog niet precies en wilt u graag voorbeelden zien die u inspireren? Kom gerust naar onze winkel en neem de tijd om een keuze te maken. Wij beschikken over vele voorbeelden die u kunnen helpen een keuze te maken, zowel qua bloemen als qua vorm. Hierbij kunt u denken aan:

  • Een bloemenkrans
  • Een rouwboeket in de vorm van een druppel
  • Een bloemenhart van rozen
  • Een traditionele biedermeier
  • Een liggend rouwstuk

Wilt u iets persoonlijks, een kaartje of een lint met een tekst toevoegen, dan zorgen wij daarvoor. Samen zorgen we voor een gedenkwaardig bloemstuk.

Een rouwarrangement voor een uitvaart kiezen

Bij een uitvaart komt veel kijken en doorgaans heeft u weinig tijd. Bij Bloemenhuis De Passiebloem kunnen wij u in alle rust adviseren over rouwboekketten en bloemendecoratie voor de uitvaartdienst. We helpen u met het maken van een passende keuze en zorgen voor een mooi eerbetoon aan uw dierbare. U bent welkom in onze winkel waar onze medewerkers u kunnen helpen, maar u mag ons ook gerust bellen voor een afspraak op 0341-258 678.

Tijdige bezorging van uw rouwbloemen op de door u gewenste locatie

Vanzelfsprekend bezorgen wij de bloemen op tijd op de gewenste locatie in de regio Nunspeet. Ook voor rouwboekketen die elders in het land moeten worden geleverd kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen. Neem gerust contact met ons op.