logo van Bloemenhuis De Passiebloem, Nunspeet

Een bloemenabonnement op maat voor uw bedrijf

Een bedrijfsruimte kan worden opgefleurd met een mooi boeket bloemen. Bloemen zijn stijlvol en dragen bij aan een gastvrije sfeer. Een mooi boeket in de inkomsthal, bij de receptie of aan de vergadertafel toont dat u aandacht heeft voor details. Heeft u al eens bedacht dat een boeket qua vorm of kleur kan worden afgestemd op uw huisstijl? Bij Bloemenhuis De Passiebloem hebben we tal van idee├źn en kunnen we op maat van uw wensen en budget een abonnement samenstellen. Bezoek onze winkel of neem contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende offerte. Wij vertellen u graag meer over onze zakelijke bloemenabonnementen.

Een boeket dat past bij de ruimte, uw bezoekers en uw onderneming

Zoekt u een groot bloemstuk voor de inkomsthal of een kleiner boeket voor op uw vergadertafel of bureau? Wilt u graag verrast worden met wisselende bloemen en kleuren of wenst u een boeket in een bepaalde kleurstelling die past bij uw huisstijl of interieur? Zijn de bezoekers of medewerkers van uw bedrijf eerder traditioneel of juist modern ingesteld? Staan de bloemen op een zonnige plaats of juist niet? Allemaal vragen waar u over na kunt denken voor u een keuze maakt uit de boeketten die De Passiebloem u kan bieden. Natuurlijk zullen wij u hierin adviseren en zorgen dat het bloemstuk past bij de uitstraling van uw bedrijf.

U bepaalt zelf de frequentie van uw bloemenabonnement

Wilt u graag wekelijks nieuwe bloemen, of op bepaalde dagen? Bij ons kunt zelf bepalen hoe vaak u wilt dat uw boeket wordt vernieuwd.

Een vaas lenen bij het boeket

Bloemen horen natuurlijk in een vaas. Heeft u die niet in uw bedrijf? Geen enkel probleem! Bloemenhuis De Passiebloem kan u bij de bloemen een vaas lenen die past bij uw boeket.

Bloemen laten bezorgen, afhalen of zelf uitzoeken?

Wilt u de bloemen laten bezorgen, afhalen, of wilt u het liefst de bloemen zelf komen uitzoeken? Alles is mogelijk in uw maatwerk abonnement bij Bloemenhuis De Passiebloem. Wij kunnen de bloemen leveren in Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. Meer weten over een bloemenabonnement? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.