logo van Bloemenhuis De Passiebloem, Nunspeet
tulpen in alle kleuren

Passie voor bloemen en boeketten bij Bloemenhuis De Passiebloem

Bij Bloemhuis De Passiebloem leveren we kwaliteitsbloemen. Kwaliteit betekent kwalitatief goede bloemen die vers zijn. Onze bloemen komen dagelijks rechtstreeks van de veiling. We maken een selectie op basis van kleur, vorm en lengte van de bloemen en houden rekening met de seizoenen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw boeket zeker een week lang fleurig in de vaas blijft staan.

Onze ervaren en deskundige medewerkers vertellen iedereen graag hoe je het langst je boeket 'gezond' houdt. Zij adviseren over het afsnijden van de bloemen, voeding, het water of de beste plaats voor je vaas. Op de website en op facebook kun je regelmatig nieuwe tips terugvinden. Heeft u bloementips? Laat ze ons weten!

Een boeket bloemen voor elke gelegenheid en elke locatie

Bloemen zijn een mooi cadeau voor uzelf of voor een ander. Ze geven kleur aan het leven en het interieur. Zowel in de privësfeer als op de zaak. Als cadeau is een mooi boeket passend voor elke gelegenheid en wordt door de ontvangers zeer gewaardeerd. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijksfeest, jubileum, een uitvaart, een werkplek of ontvangstruimte, uw eigen huis of gewoon als teken van dank of liefde. Bij Bloemenhuis De Passiebloem kunnen wij voor elke locatie of gelegenheid een passend boeket leveren dat past binnen uw budget en bij uw smaak.

Vazen

Bloemenhuis De Passiebloem levert een breed assortiment aan vazen. Vazen in alle vormen en maten en voor elke stijl van interieur. Of u nu een strakke en moderne vaas zoekt of een vaas voor een landelijke of klassieke inrichting. Kom naar onze winkel en bekijk het aanbod.

Vertrouwde partner van Fleurop

De Passiebloem is trots op haar partnership met de Fleurop organisatie. Fleurop doet er alles aan om haar beloftes aan haar klanten waar te maken. Mooie boekketten die, mits goed verzorgd, zeker 7 dagen vers moeten blijven in de vaas. Daarom zoekt ze in elke regio betrouwbare partners die bloemen leveren voor dit landelijke netwerk.

Een boeket bloemen laten bezorgen?

Bloemenhuis de Passiebloem bezorgt bloemen in Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. Ook voor de rest van het land kunnen wij voor u zorgen dat bloemen worden geleverd door de kwalitatieve partners van het Fleurop netwerk.