logo van Bloemenhuis De Passiebloem, Nunspeet
veel boeketten bloemen voor een wand met de slogan Passie voor bloemen in Bloemenhuis De Passiebloem in Nunspeet
de kast met Yankee Candle kaarsen in de Passiebloem in Nunspeet
overzicht van de winkel de Passiebloemen in Nunspeet

Een veelzijdige bloemenwinkel in het hart van Nunspeet

Bloemenwinkel De Passiebloem is van oudsher gevestigd in het hart van Nunspeet op Stationslaan 9. In 2015 veranderde de winkel van eigenaar en waait er een frisse wind door de winkel. Een nieuw begin met een creatieve en charmante aanpak. De continue aandacht voor de kwaliteit van de bloemen en planten is voortgezet en er is hard gewerkt aan het uitbreiden van het assortiment met stijlvolle vazen, planten, potterie en geurkaarsen. De spontane eigenaren en medewerkers werken met passie om alle bloemenwensen te vervullen. Nog nooit bij De Passiebloem geweest? Dan wordt het tijd er snel een bezoekje te brengen!

de winkel van de Passiebloem in Nunspeet aan de buitenzijde
De medewerkers van De Passiebloem in Nunspeet
paarse passiebloem

Werken met bloemen is onze passie

In onze winkel wordt onze passie voor bloemen en kleuren gelijk duidelijk. Het assortiment en de kleurenpracht is overweldigend. Dit komt door de dagelijkse aanvoer van verse bloemen. Zo zijn we er zeker van dat we in elk seizoen voor iedereen het perfecte boeket kunnen samenstellen. Hoe wij dat doen? Dat kunt u zelf zien. Onze bloemisten zijn achter de balie continue in de weer met het schikken van mooie boeketten. U kunt zien hoe ze te werk gaan. En ze vertellen u graag over de mogelijkheden en bijzonderheden.

Een breed assortiment accessoires

In onze ruime winkel voeren we een breed assortiment vazen, potten, geurkaarsen en andere accessoires in verschillende stijlen, vormen en maten. Kom gerust snuisteren. Vindt u desalniettemin niet direct wat u zoekt? Vertel ons over uw wensen. Misschien kunnen we in de verschillende catalogi precies vinden wat u zoekt.