logo van Bloemenhuis De Passiebloem, Nunspeet

Bruiloft? Voor een bruidsboeket en bloemen kun je op De Passiebloem (ver) trouwen

Bloemenhuis De Passiebloem staat garant voor originele en unieke creaties voor bruiloften. We beseffen dat u van uw bruiloft een onvergetelijke dag wilt maken, en daar horen natuurlijk bloemen bij. Bloemen die passen bij uw wensen, idee‘n en smaak. Bij Bloemenhuis De Passiebloem helpen wij u graag een keuze te maken. Want trouwen is bijzonder en daar willen wij een steentje aan bijdragen. Voor het bruidsboeket en alle andere versiering en decoratie met bloemen kunt u bij ons terecht.

Welk soort bloemen voor uw bruiloft?

Net als het vinden van de juiste partner voor de rest van uw leven, is het kiezen van bloemen voor uw bruiloft zeer afhankelijk van uw persoonlijke smaak. En dat is niet altijd gemakkelijk. Bij De Passiebloem kunnen wij u adviseren over bloemen en kleuren die goed combineren in een bruidsboeket. Ook kunnen we u wegwijs maken in de bijzondere mogelijkheden van de seizoenen. Mocht u door 'de bloemen het boeket' niet meer zien? Geen probleem. We hebben tal van voorbeelden aan de hand waarvan we samen met u tot een passende en stijlvolle keuze kunnen komen. Laat u inspireren door onze medewerkers.

Overige decoratie met bloemen op uw bruiloft

Bij trouwen hoort natuurlijk een bruidsboeket. Traditioneel het belangrijkste bloemstuk van de hele dag. Maar er is nog zoveel meer mogelijk! Behalve het bruidsboeket kan de Passiebloem ook voor de volgende decoraties en bloemen zorgen.

  • Corsages
  • Versiering voor de bruidsauto
  • Aankleding van de trouwlocatie of kerk
  • Decoratie voor op tafels
  • Bruikleen van vazen en potten
  • Boeketjes voor de bruidsmeisjes

De mooiste dag van uw leven wordt nog mooier met bloemen van Bloemenhuis De Passiebloem.

Praktische zaken voor bloemen op uw trouwerij

Uw trouwdag moet natuurlijk tot in de puntjes geregeld zijn. Begin daarom tijdig met de planning en vergeet niet op tijd langs te komen in de winkel om alvast de eerste wensen en idee‘n met ons te bespreken. Zo heeft u voldoende tijd om de mogelijkheden en de kosten te overwegen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen er een onvergetelijke trouwdag van te maken. Vanzelfsprekend zorgen wij voor levering van de bloemen en bruiloftsdecoratie op de door u gewenste locatie(s) in een brede regio rondom Nunspeet.